Ásotthalom TE
Tartalom
Menü
 
SPORTFEJLESZTÉSI PROGRAM 2016/2017

Jóváhagyó határozat és sportfejlesztési program

 
SPORTFEJESZTÉSI PROGRAM 2015/2016

Jóváhagyó határozat

Sportfejlesztési program 2015/2016

 
Sportfejlesztési program - 2014/2015

Jóváhagyó határozat

Sporfejlesztési program 2014/2015

 
Sportfejlesztési program

Határozat

Sportfejlesztési program

 

 

 
Kapusiskola

Névjegykártya

Hírlevél

Jelentkezési lap

 
Statisztika

 
Hírek
Hírek : Baji Renátó a forduló gólvadásza

Baji Renátó a forduló gólvadásza

  2013.10.22. 13:19

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád megyei gólszerzőjét mutatjuk be. Baji Renátó (24,), az Ásotthalom játékosa mesterhármast lőtt a Nagymágocsnak, így 10 meccsen 10 gólnál jár a megyeegyben. Nem is rossz ahhoz képest, hogy 19 éves koráig kapus volt.


– Nem volt olyan egyszerű, mint amit az eredmény mutat – mondta érdeklődésünkre Baji Renátó, az Ásotthalom megyeegyes futballcsapatának játékosa, aki mesterhármast lőtt a Nagymágocs ellen 5–0-ra megnyert idegenbeli meccsen.

– A szünetben 1–0-ra vezettünk, de hogy őszinte legyek, mindössze egy helyzetünk volt, azt sikerült gólra váltanunk, míg a hazaiak legalább háromszor veszélyeztettek. A második játékrész elején is volt még esélyük az egyenlítésre, ám 2–0 után elfáradtak, mi pedig kidolgozott akciókkal növeltük az előnyt – mesélte.

Baji előbb egy kontra végén, egy beadás után passzolt a hálóba, majd egy 18 méteres lövés utáni kipattanóból volt eredményes. A harmadik gólját is lábbal szerezte, az alapvonalról visszapasszolt labdát értékesítette. Baji ezzel a triplával 10 meccs után 10 góllal áll a bajnokságban.

– Soha nem kezdtem még ilyen jól, ám ez a csapattársaim érdeme. Kiváló „kiszolgálást" kapok, nem is emlékszem olyan gólra, amelyet egyéni akcióból szereztem. Általában rám jönnek ki a figurák, és csak be kell fejeznem a támadásokat. Azért én is kellettem ahhoz, hogy jól menjen a játék. Arra gondolok, hogy minden edzést komolyan veszek, igyekszem a maximumon teljesíteni, ennek pedig az az eredménye, hogy a meccseken is jól tudom kihasználni a helyzeteket – mondta a 24 éves játékos, aki a 9 gólos Bernát Péter (UTC) előtt vezeti a góllövőlistát. Nem is rossz ahhoz képest, hogy 19 éves koráig kapus volt.

– Még a Tisza Volán utánpótlásában védtem, amikor egy meccsen kevesen voltunk, így a mezőnyben kellett játszanom. Hamar feltaláltam magam elöl is, jöttek a gólok, így az NB III-ban már mint támadó mutatkozhattam be, és azóta is ez a posztom – tette hozzá Baji Renátó, aki a hétköznapokon a Pick Zrt.-nél dolgozik árukiadóként.

 
Következő forduló

2015. 03. 28. - 12.45/15.00

 Mindszent - Ásotthalom 
 

 

 

 

 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-08-22
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tartalom

A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Új tartalom és kinézet a Blogomon ----->Linkinlady